Menu

Terre d'Oc Argan Sublime Dry Oil

  Terre d'Oc Argan Sublime Dry Oil

  Økologisk tørrolje med argan og duft av appelsinblomst.

  Lagerstatus: Utsolgt

  Vanlig pris kr 269,00

  Tilbudspris: kr 188,30

  Produktinformasjon
  Ingredienser
  Bruksanvisning
  Produktomtaler

  Produktinformasjon

  En silkeaktig økologisk tørrolje som er svært lett og som trekker raskt inn uten å etterlate huden fet. En multiolje til kropp og hår beriket med næringsgivende og regenererende arganolje, og fikenkaktus som omkranser huden med en herlig mykhet og en 100% naturlig, blomstret og frisk duft av appelsinblomst.

  Økologisk sertifisert av Ecocert.

  50ml

  Ingredienser

  Ingredienser

  DODECANE, HEPTYL UNDECYLENATE, ARGANIA SPINOSA (ARGAN) KERNEL OIL*, CORYLUS AVELLANA (HAZELNUT) SEED OIL*, OPUNTIA FICUS-INDICA (PRICKLY PEAR) SEED OIL*, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, CI 75120 (ANNATTO), ASCORBYL PALMITATE, TOCOPHEROL, PARFUM (FRAGRANCE), GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL. *Ingredienser fra økologisk landbruk.

  100 % av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse. 10 % av de totale ingrediensene kommer fra økologisk landbruk.

  Bruksanvisning

  Spray over hele kroppen og massér skånsomt inn. Ikke bruk oljen før soleksponering. Spray litt olje i håndflaten før du påfører i håret for en skinnende glans og for å gi håret en herlig duft. Spray litt olje i badevannet for et øyeblikk av ro og velvære.

  Produktomtaler

  Skriv din egen omtale